Comunitatea LGBT se afiseaza si pe stadion!

E EURO 2020! La începutul partidei dintre Germania și Ungaria, în momentul când cele două formații intonau imnurile naționale, un suporter german a pătruns pe teren pentru a protesta împotriva legii aprobate de Parlamentul de la Budapesta care interzice propaganda homosexuală în şcoli şi în rândul minorilor, act normativ criticat de ONG-uri şi de partide ungare progresiste din opoziţie.

Galeria germana il aplauda si il primesc in urale pentru „reusita” de a le arata inapoiatilor unguri care sunt adevaratele valori ce trebuie predate urmatoarei generatii:

Asta ne arata in cel a ajuns Vestul. Da, e ca in vestul salbatic: iti interzice UEFA sa iluminezi Allianz Arena in culorile curcubeului la tine acasa, iar tu treci de fortele de ordine maghiare, ajungi in inima stadionului ca sa iti fluturi convingerile sexuale!

Probabil daca un ungur crestin ar fi fluturat un steag cu o cruce pe el in mijlocul stadionului, nemtii ar fi huiduit, nu ar mai fi aplaudat, pentru ca crestinismul este unul inhibator, exclusivist, rasist, homofob si intolerant. In timp ce comunitatea LGBT este inclusivista, toleranta, exhibitiva si… colorata!

Mai aproape de noi… Dan Barna, acel progresist marxist fara copii, zice ca stie ce e cel mai bine pentru educatia copiilor mei… Ma indoiesc! USR-ul incepe sa scada in sondaje. Cine l-a votat recent pentru majoritate in Parlament, plange acum! Speram ca aceste lacrimi sa fie semintele unei noi viziuni pentru politica romaneasca de dupa 2024.

Ce bine ca suntem o tara „inapoiata„. Nu avem autostrazi si salarii ca dincolo, dar nici sodomia de acolo! Cel putin, deocamdata… Dumnezeu sa aiba mila de tarisoara noastra!

Lasă un comentariu aici