Ce spun psihologii despre OM?

Dacă râde prea mult, necontrolat sau prea tare, chiar și la chestii stupide sau care nu sunt neapărat amuzante, atunci omul acela se simte foarte singur și gol pe dinăuntrul. Râsul lui e un fel de masca…

Dacă doarme prea mult, nu ratează niciun pui de somn sau moțăială, este letargic, plictisit și fără chef mai tot timpul, atunci omul acela e foarte trist, are o viață monotonă. Somnul său e o scurtare a plictiselii realității.

Dacă vorbește foarte puțin, adică rar își deschide gura, dar, atunci când o face, vorbește foarte repede, atunci omul acela ascunde ceva. Vorbele lui sunt rare și rapide, pentru că nu vrea să scape porumbelul… secretul profund.

Dacă nu poate să plângă, să se arate vunerabil, atunci omul acela e foarte slab. A nu putea plânge nu e tărie de caracter. Dimpotrivă!

Dacă se enervează repede sau e ușor iritabil la lucruri mărunte sau lipsite de importanță, atunci omul acela tânjește după dragoste și afecțiune. Nervii lui sunt doar niște strigăte de vreau să fiu iubit…

Psihologii doar identifica problema, de cele mai multe ori. Diagnosticheaza. Dar soluția nu e la ei! E la Creatorul omului!

Lasă un comentariu aici